fbpx

Szaktanácsadókból, ügyvédekből és könyvelőkből álló csapat

SZAKMAI TANÁCSADÁS

Miért válassza a HM Management-et?

A HM Management évek óta szilárd alapot nyújt a tanácsadói szektorban, amely olyan szakemberekkel dolgozik, akik képesek kiegészíteni egymást.
Több mint tíz éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a menedzsment és tanácsadás terén a Magyarországon befektetni kívánó vállalatok számára, akik üzleti tevékenységüket akarják kibővíteni és/vagy vállalkozásukat egy erős gazdasági növekedéssel rendelkező országba költöztetni.

Elégedett Ügyfelek

Cégek Magyarországon

Sikeres Befektetések

Új Cégek Magyarországon

Nagy Cégek

több mint 3 millió euró / év

Cégalapítás Magyarországon

Miért válassza a HM Management-et?

HM MANAGEMENT

Olasz és magyar szakemberek csoportja

HM Management kiválóan szakképzett magyar és olasz munkatársakkal rendelkezik, akik mindig naprakészen tájékozottak a hatályban lévő jogszabályokról és a törvénymódosításokról.

A tanácsadók, ügyvédek és a könyvelők minden évben továbbképzéseken vesznek részt, hogy az ügyfeleik mindig az elsők között értesüljenek a törvényi és adóügyi változásokról.

A HM Management folyamatosan keresi az új üzleti és befektetési formákat és lehetőségeket az egész ország területén, elsőként Budapesten és a nagy városokban.

Az új lehetőségek utáni folyamatos kutatás teszi lehetővé, hogy ügyfeleinknek mindig érdekes befektetési lehetőséggel tudjunk szolgálni.

Folyamatosan az ügyfeleink mellett állunk, hogy segítsük őket a személyi és üzleti céljaik elérésében.
Az idő múlásával a szakmaiság és a komolyság a két fő szempont számunkra, amit az idő múlásával létrejött tág magyar és olasz cégekből álló ügyfélkör igazol.

A mai napig körülbelül 120 magyar és olasz céget támogattunk az ország területén: a kölcsönös siker elérése a HM Management fő célja.

%

Elégedett Ügyfelek

TESTIMONIALS

Amit rólunk mondtak…

B.Gianfranco, Milano

« In 4 giorni lavorativi è stata creata la mia azienda che è una SRL ungherese, la super velocità e disponibilità, precisione dalla parte dell’assistenza di HM Management vale più di tutto… »
19/01/16

F.Mauro, Padova

« In un attimo mi hanno sistemato i bilanci della mia azienda, che era già esistente da anni in Ungheria, posso ringraziare tutto a HM Management per avermi salvato l’azienda… »
01/08/17

V.Cristina, Firenze

« Hanno migliorato la mia situazione, aprendo un conto corrente privato a Budapest, ti danno buon servizio confronto agli altri italiani che si trovano a Budapest… »
30/11/16

T.Salvatore, Napoli

« Sono contento di aver trovato loro, anche perché a Budapest è veramente difficile trovare una commercialista giusta, che sa fare il suo lavoro, con loro è stato possibile di far tutto… »
20/09/17

C.Nicola, Genova

« Da 3 anni che gestiscono professionalmente la contabilità della mia azienda, e mi fanno assistenza in qualsiasi momento quando ne ho bisogno… »
12/06/17

Hm Management

HM Management K.f.t.

1056 Budapest, Nyáry Pál utca 10 III. em. 3.